Gezond en lekker, voordelig!

Gezond en lekker…. zie je niet vaak in 1 zin voorbij komen (althans op deze website nog veel te weinig!!) maar we hebben nu iets!!!! Een heerlijk recept én een super tht-aanbieding met een aantal bijzondere ingrediënten…. de voorraad (en de houdbaarheid) is beperkt, dus wil je van deze aanbieding gebruik maken moet je er snel bij zijn 😉

Chocolatefudge brownies

Gebruik een platte rechthoekige bakvorm of – plaat van ongeveer 30×35 cm

Ingrediënten:

600g pure chocolade

160g speltbloem

3 el cacao

1/2 tl zout

170g Palmsuiker

1 vanille stokje

6 eieren

430g Kokosolie

handje pecannoten

Begin met het smelten van de chocolade. Doe dit “au-bain-marie”, oftewel in een kom bovenop een pannetje heet water. Zorg dat de chocolade niet te heet wordt, het hoeft alleen maar te smelten.

Mix in een ruime kom de speltbloem, cacao en zout en laat even apart staan.

Mix in een andere kom de boter met de suiker tot het zacht is en voeg dan de vanille en één voor één de eieren toe. Spatel eventueel even goed door en voeg dan de chocolade toe en mix tot alles goed gemengd is.

Voeg vervolgens de droge ingrediënten toe en tot slot de pecannoten.

Bak het geheel op 165 voor ongeveer 30 minuten. Omdat elke oven anders is, kan het zijn dat je de brownies iets korter of langer moet bakken. Het geheel moet nog een beetje “smeuig”zijn.

THT – AANBIEDING!

Speltbloem 1kg + Palmsuiker 200g + Kokosolie 500ml 

GEEN €10,10 maar nu slechts €5,-

Deze aanbieding is geldig tot en met zaterdag 25 maart! Let op!!!! De houdbaarheidsdatum van de speltbloem is 28 maart, dus je moet wel lekker gelijk “aan de bak” 😉

Laat een leuke krabbel achter!

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.